Facebook

Po-Pá 7-22 Hod.

So-Ne 9-21 Hod.

Curling Třešňovka > Modele tapetesh per shtepi

Online rezervace

Modele tapetesh per shtepi

Les tapis font ressortir le meilleur dans la conception de pièce soulignant des pièces de meubles devenant ainsi eux-mêmes un ingrédient de conception majeur. De plus, ils rendent toute pièce plus chaude, moins bruyante, plus facile à garder la personnalisation claire chaque espace dans votre maison. Shpesh na rastis që hyrja për në ambientin e gíshëm të shtëpisë Kalon në fillim nëpërmjet korridorit, i Cili njihet ndryshe si ambienti ku ne marrim relaksin e parë Duke hequr këpucët, pallton çadrën ETJ ndaj Edhe fokusi ynë në temën e ditës së sotme Fillon me korridorin. Tapetet janě një Element dekorues i rëndësishëm për shtëpinë ne çdo Dhome. Por cilat janě tendencat për sa i përket tapeteve? Nga kuzhina ne Banje Duke kaluar për ne zonën Living dhe ne dhomën e gjumit ja te gjitha tipologjitë e tapeteve nga te cilët Mund te zgjidhni për te ngrohur ambientin Duke filluar nga materiali, ngjyrat dhe format Origjinale. Por nëse kuzhina dhe Zona Living bashkohen nga një espace ouvert Mund te zgjidhni Edhe Tapete te rrumbullaket APO kuadrate për TI vendosur NEN tavolinën e ngrënies APO si një lloj mënyrë për te ndare dy Ambiente. Pour les pièces dans lesquelles il y aura beaucoup de mouvement, il est nécessaire de choisir un tapis qui peut être facile à nettoyer, alors que dans d`autres domaines, il pourrait y avoir un besoin de tapis qui rendent les espaces plus chauds et plus confortables. Fillimisht tapetet ndahen ne stile ai moderne dhe Klasik. Kjo është ne varësi te shijes tuaj personale. Ne mënyrë te veçante për sa i përket ngjyrave, trendët këtë vit kërkojnë Modelet njëngjyrëshe APO me detaje ngjyre pas ngjyre ne nuancat ne mode për këtë vit siç është Roza kuarc dhe Boje qiell Serenity por NUK mbeten me pas Edhe ngjyra si jeshilja, e kuqja , e purpurta, e verdha Mustardé APO Edhe dizajnët gjeografike, mozaikë APO ATO me gërshetime lulesh.

Seria pompon është krijuar me frymëzim nga ngjyrat e natyrës Duke përdorur një teknikë të veçantë. ATO tërheqin vëmendjen me formën e pneu unike dhe ofrojnë ngrohtësi në shtëpitë Tona me Tonet natyrore të tranzicionit të ngjyrave. Tapetët e serisë pompon janě të Endura me doré Duke përdorur LESHIN natyror dhe në përputhje me të gjitha hapësirat me formën e TIJ të thjeshtë.

pruhy

Nejnovější aktuality

pruhy

Curling

Curling

Curling

starší akce